vizallo JUM421 Homok Tölgy Vízálló laminált padló

Dekor kód
JUM421
Típus
Vízálló laminált padló
Színek/Árnyalatok
Közép árnyalat
Fafajok
Tölgy
Vastagság
8 mm
Felhasználhatóság / Kopásállóság
Lakóterek, irodák, eladóterek AC4/IP32
Nútkialakítás
V fugával
Felületi hatás
1 sávos
Lapméret szélessége
Széles panel méret 24 cm
Felületi kialakítás
Szinkron struktúrált
Műszaki paraméterek
Padlófűtés Nedves helyiség burkolása Fózolt 24 órás Aqua Protect védelem
Gyártó
Quickstep
Súly
15 kg/csomag
Lapméret
1261x244x8 mm
Származási hely
EU
Kiszerelések
Egyságár
Ár
2.461 m2
20 426 Ft
8 300 Ft/m2
A burkolás során 5 % szabási veszteség keletkezik, rendelésnél kérjük ennek figyelembe vételét !
Kiszerelés:
m2
Termékleírás

Fedezze fel a Vitality designpadlóit !


Erőteljes stílus

Fedezze fel az élénk megjelenést, az intenzív színvilágot, a világostól a sötét tónusokig a matt és valósághűen strukturált felületeket.

Ellenálló

A Vitality padlók karc, folt és UV fény álló felülettel rendelkeznek. A felső rétegnek köszönhetően a lehető legjobban ellenáll a mikro karcoknak és szennyeződéseknek. Az UV védelemnek hála pedig a padlók színe hosszú éveken keresztül megmarad.

Vízálló

Az egyedülálló Aqua Protect technológiának hála, a Vitality laminált padlók felületére kerülő nedvesség akár 24 órán keresztül is rajta maradhat, anélkül, hogy kárt okozna benne. Tökéletes választás otthonunk bármelyik helységébe, legyen szó a konyháról vagy a fürdőszobáról.

Antisztatikus

A Vitality padlói a gyártás során egy maradandó antisztatikus kezelést kaptak, igy a statikus energia feltöltés a padlón keresztül többé már nem jelenthet problémát. Ezen felületek tisztán tartása könnyebb, hiszen a por és a piszok nem tapad meg rajtuk.

Megbízható klikk rendszer

Az Uniclic rendszer lehetővé teszi, hogy a padló lerakása gyerekjáték legyen. Mindemelett elősegíti a lapok zökkenőmentes egymáshoz illesztését is.

Fenntartható

A Vitality padlóit a legjobb minőségű nyersanyagokból  fenntartható gyártási technológiával állítják elő.

     


Eco Label  
Az Unilin volt az első gyártó Európában, aki megkapta ezt a minősítést laminált padlóira. Ezt a minősítést azok a padlógyártók kapják, akiknek a termékeik és szolgáltatásaik a legmagasabb környezetvédelmi normáknak megfelelnek.

 PEFC

Ez a minősítés garantálja vásárlóink számára, hogy felelőségteljesen járnak el a gyártás során és részt vesznek az erdőgazdálkodások megőrzésében.

 A+

A VOC 4 osztályba sorolja a gyártás  során keletkezhető károsanyag kibocsátást. Az alacsony A+-tól a magas C kategóriáig. A Vitality sikeresen elnyerte az A+ minősítést.

CE

Ez a tanúsítvány biztosítja vásárlóinkat arról, hogy a Vitality termékei alkalmazkodnak az egészség, biztonság és a környezetvédelemi normákkal az EU-ban.