Őszi Kupponapok!  

vizallo STY138 Természetes Bézs Tölgy Laminált Padló

Dekor kód
STY138
Színek/Árnyalatok
Közép árnyalat
Fafajok
Tölgy
Vastagság
8 mm
Felhasználhatóság / Kopásállóság
Lakóterek, irodák, eladóterek AC4/IP32
Nútkialakítás
V fugával
Felületi hatás
1 sávos
Lapméret szélessége
Normál panel méret 19 cm
Felületi kialakítás
Speciális fa struktúra
Műszaki paraméterek
Padlófűtés Nedves helyiség burkolása Fózolt Aquastop 48 órás vízvédelemmel
Gyártó
Quickstep
Lapméret
1261x192x8 mm

Kiszerelések

Egyságár
Ár
Raktár
2.179 m2
20 984 Ft
9 630 Ft/m2

Raktáron

A burkolás során 5 % szabási veszteség keletkezik, rendelésnél kérjük ennek figyelembe vételét !
Kiszerelés:
m2
Termékleírás

Fedezze fel a Vitality designpadlóit !


Erőteljes stílus

Fedezze fel az élénk megjelenést, az intenzív színvilágot, a világostól a sötét tónusokig a matt és valósághűen strukturált felületeket.

Ellenálló

A Vitality padlók karc, folt és UV fény álló felülettel rendelkeznek. A felső rétegnek köszönhetően a lehető legjobban ellenáll a mikro karcoknak és szennyeződéseknek. Az UV védelemnek hála pedig a padlók színe hosszú éveken keresztül megmarad.

Vízálló

Az egyedülálló Aqua Protect technológiának hála, a Vitality laminált padlók felületére kerülő nedvesség akár 24 órán keresztül is rajta maradhat, anélkül, hogy kárt okozna benne. Tökéletes választás otthonunk bármelyik helységébe, legyen szó a konyháról vagy a fürdőszobáról.

Antisztatikus

A Vitality padlói a gyártás során egy maradandó antisztatikus kezelést kaptak, igy a statikus energia feltöltés a padlón keresztül többé már nem jelenthet problémát. Ezen felületek tisztán tartása könnyebb, hiszen a por és a piszok nem tapad meg rajtuk.

Megbízható klikk rendszer

Az Uniclic rendszer lehetővé teszi, hogy a padló lerakása gyerekjáték legyen. Mindemelett elősegíti a lapok zökkenőmentes egymáshoz illesztését is.

Fenntartható

A Vitality padlóit a legjobb minőségű nyersanyagokból  fenntartható gyártási technológiával állítják elő.

     


Eco Label  
Az Unilin volt az első gyártó Európában, aki megkapta ezt a minősítést laminált padlóira. Ezt a minősítést azok a padlógyártók kapják, akiknek a termékeik és szolgáltatásaik a legmagasabb környezetvédelmi normáknak megfelelnek.

 PEFC

Ez a minősítés garantálja vásárlóink számára, hogy felelőségteljesen járnak el a gyártás során és részt vesznek az erdőgazdálkodások megőrzésében.

 A+

A VOC 4 osztályba sorolja a gyártás  során keletkezhető károsanyag kibocsátást. Az alacsony A+-tól a magas C kategóriáig. A Vitality sikeresen elnyerte az A+ minősítést.

CE

Ez a tanúsítvány biztosítja vásárlóinkat arról, hogy a Vitality termékei alkalmazkodnak az egészség, biztonság és a környezetvédelemi normákkal az EU-ban.