AJÁNDÉK SZEGÉLYLÉC  

vizallo Rocko R123 Nutmeg SPC padló

Dekor kód
R123
Típus
SPC padló
Színek/Árnyalatok
Közép árnyalat Barnás árnyalat Barna
Fafajok
Tölgy
Vastagság
5mm
Felhasználhatóság / Kopásállóság
Szállodák, éttermek, bevásárló központok, közösségi épületek IP42
Nútkialakítás
V fugával
Felületi hatás
1 sávos
Lapméret szélessége
széles panel 295mm
Felületi kialakítás
Faerezett
Műszaki paraméterek
Padlófűtés Nedves helyiség burkolása Fózolt
Gyártó
Kronospan
Súly
20,3 kg/csomag
Lapméret
1210 x 295 x 5 mm
Származási hely
EU
Kiszerelések
Egyságár
Ár
Raktár
2.5 m2
22 498 Ft
8 999 Ft/m2

Raktáron

Kiszerelés:
m2
Termékleírás

Nagy teljesítményű vízálló padló - ROCKO SPC


Forradalmian új SPC padlók, kellemes dekorok

A teljesen vízálló Rocko padlók, több mint 70%-os ásványi kőzet tartalmú hordozóréteggel rendelkeznek. Felületük magas minőségű UV réteggel kezeltek, így ellenáll a káros napsugaraknak. Kimagasló anyagösszetételének köszönhetően , tökéletesen alkalmas lakossági vagy közületi felhasználásra. Legyen szó egy óriási kivitelezésről vagy egy szimpla felújításról, a ROCKO remek választás!

A fa és a kő tökéletes megjelenítése

A Rocko padlók dekor nyomása digitálisan történik, így a valódi fa és kő felületek a legapróbb részletekig visszaköszönnek.

Összhangban a befejezés:

A széles dekor választék mellet a Rocko a kiegészítőkről sem feledkezett meg! Legyen szó szegélylécről, alátétről vagy tisztító folyadékról a Rocko mindenre gondolt! A Rocko padlóhoz felhasznált anyagokat, a padló gyártása és szállítása kizárólag Európában történik.

Stabilitás

Az egyik legfőbb tulajdonsága a padlónak, ami lényegsen megkülönbözteti más vinil padlóktól, az az egyedi rugalmas hordozóréteg. Ez a hordozó egy hihetetlenül stabil alapot kölcsönöz minden egyes lapnak és ezáltal a méret tartás is biztosított.

Felhasználási besorolás

A padló paramétereit tekintve a legmagasabb felhasználási osztályba sorolható. Ennek köszönhetően teljes nyugalommal alkalmazhatjuk egy intenzívebb igénybevételnek kitett helységbe, úgy mint konyha vagy folyosó. De bátran alkalmazhatjuk nagy forgalmú közületi helységekbe is, mint például egy iroda vagy üzlet.