vizallo Z212 Sand Dune Tölgy IXPE Integrált alátétes SPC padló

Dekor kód
Z212
Típus
SPC padló
Színek/Árnyalatok
Szürke árnyalat
Fafajok
Tölgy
Vastagság
4 + 1 mm
Felhasználhatóság / Kopásállóság
Lakóterek, irodák, eladóterek AC4/IP32
Nútkialakítás
V fugával
Felületi hatás
1 sávos
Műszaki paraméterek
Padlófűtés Nedves helyiség burkolása Fózolt 100% vízálló Beépített alátét
Gyártó
Kronostep
Lapméret
1280x192x5mm
Származási hely
EU
Kiszerelések
Egyságár
Ár
Raktár
1.72 m2
Akció: 12 038 Ft
Akció: 6 999 Ft/m2

Raktáron

Kiszerelés:
m2
Termékleírás


A Kronostep SPC padlói 32-es kopásállóságukkal és a TOP CLICK klikrendszerrel, egyaránt ideális választás modern vagy hagyományos stílusú otthonokba, vagy kisebb forgalmú közületi helységekbe.
A Kronostep SPC padlók rendkívül ellenállóak a különböző hanghatásokkal, rezgésekkel szemben így bátran alkalmazhatjuk magasabb forgalmú helységek burkolására. Kellemes tapintás, komfortos lépésérzet és kíváló zajcsökkentő hatás jellemzi.

Padlófűtéshez is alkalmas

A Kronostep padló tökéletesen kompatibilis alacsony hőmérsékleten működő hütő/fűtő padlófűtésekkel amennyiben a padló maximum hőmérséklete nem haladja meg a 27 celsius fokot. Legyen szó hagyományos meleg vizes vagy a legmodernebb aljzatkiegyenlítőbe ágyazott elektromos fűtésről a Kronostep gond nélkül burkolható. ( Mindenképp kövesse az összeszerelési útmutatóban foglaltakat!)

Vízálló!

Mindamelett, hogy egy anyagában teljesen vízálló padlóról van szó a kőörleményes hordozónak hála, erős klikk rendszere is védi a padlót a víz által okozható sérülések ellen! Így bátran alkalmazhatjuk fürdőszobába is!